lediga tjänster

Leg. Djursjuksköterska alt Djurvårdare nivå 3 med anestesikompetens.

 

Nu söker vi en engagerad kollega som tillsammans med oss vill göra skillnad för våra patienter! Vill du arbeta med djursjukvård och ha varierande arbetsuppgifter? Brinner du för anestesi och narkos?

För att söka denna tjänst vill vi att du är legitimerad djursjukskötare har erfarenhet av anestesi alternativt är djurvårdare nivå 3 med anestesikompetens. Du har stort intresse av djursjukvård och jobbar för att upprätthålla en hög vårdstandard.

Du tycker om att arbeta i ett växlande tempo och vill utvecklas.
Som person bör du ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera och tar egna initiativ. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Här får du arbeta i ett tryggt arbetslag med ett glatt och engagerat team under ständig utveckling. I nuläget är vi två veterinärer och två djurvårdare nivå 2. Vi vill gärna ha dig med på vår resa!

Hos oss arbetar vi på lika villkor, håller högt i tak och hjälper varandra. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och utvecklas i 
sin yrkesroll. Vi satsar på utbildning både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid rätt person på rätt plats och tycker att kundkontakten är lika viktig som patientvården.

Smådjurskliniken i Lerum är positionerad centralt med lätta åtkomster från E20. 
Alingsås Djursjukhus har ett nära samarbete med Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus/smådjur, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum. Vi delar kunskap, erfarenhet, patienter och personal.

För upplysningar och frågor kontakta:

Åsa Kaså 070 558 50 50

Besök gärna vår hemsida för ytterligare information www.alingsasdjursjukhus.se

Välkommen med din ansökan till:

asa.kasa@alingsasdjursjukhus.se

 

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.